Kinesiologibehandlingar

Kinesiolog på Värmdö

Varmt välkommen till Holistisk Hälsa Stockholm!

Jag heter Johanna Tornberg, diplomerad kinesiolog. Driver mitt företag med inriktning på kinesiogibehandlingar sedan våren 2022. 


Mitt intresse för hälsa har alltid funnits genom livet och jag läser mycket om det, utforskar, provar på nya saker för att utvecklas och för att kunna bidra med kunskap till mina klienter. Utbildningen till kinesiolog hos Sabine Rosén är bland det bästa jag har gjort. Vilken aha-upplevelse! Hur alla delar hänger ihop med varandra i kroppen och hur viktig varje del är. Dessutom insikten i hur alla organ och muskler samspelar med varandra, hur årstider, dygnsklockan, näring/kost, känslor, tankar, fem element och energier påverkar oss genom livet.


Tankens kraft och att främja feminin/maskulin balans lockar mig just nu och det är områden jag finner lockande och högst aktuella i dagens samhälle. Jag har en idrottsbakgrund på högre nivå och har spelat basket i 15 år. Tränar regelbundet styrketräning, löpträning och yoga. 

Känner idag att jag är på rätt plats i livet och har hittat det jag passar för att göra. Det mjuka värdena har alltid lockat mig och att skapa balans är något jag själv också strävar mot dagligen. Detta är något jag nu också vill hjälpa mina klienter att hitta. Balans i dem själva och balans i livet för att kunna nå sin fulla potential som människa!

Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar,


Johanna Tornberg