Varmt välkommen till Holistisk Hälsa Stockholm!

Jag heter Johanna Tornberg, diplomerad kinesiolog. Bor med mina två barn och en liten chihuahua i Gustavsbergs hamn. Driver mitt företag med inriktning på kinesiogibehandlingar sedan våren 2022. Uppvuxen i Luleå men har bott närmare 19 år i Stockholm, varav 12 år på Värmdö. 

Jag har en bakgrund inom hotellbranschen där jag jobbat med sälj, marknadsföring och produktutveckling. Startade sedan ett smyckesmärke som heter JOO jewellery och drev det i några år. Jag har också en utbildning till civilekonom förutom min diplomering till Kinesiolog.

Mitt intresse för hälsa har alltid funnits genom livet och jag läser mycket om det för att utvecklas och för att kunna bidra med kunskap till mina klienter. Tankens kraft och att främja feminin/maskulin balans lockar mig just nu och det är områden jag finner lockande och högst aktuella i dagens samhälle. Jag har en idrottsbakgrund på högre nivå och har spelat basket i 15 år. Tränar regelbundet styrketräning, löpträning och yoga. 

Känner idag att jag är på rätt plats i livet och har hittat det jag passar för att göra. Det mjuka värdena har alltid lockat mig och att skapa balans är något jag själv också strävar mot dagligen. Detta är något jag nu också vill hjälpa mina klienter att hitta. Balans i dem själva och balans i livet för att kunna nå sin fulla potential som människa!

Jag tar emot mina klienter i mysiga Hälsostudion i Gustavsbergs hamn vid Värmdö Yogacenter. Jag erbjuder mina klienter ett antal olika kinesiologibehandligar med utgångspunkten att hitta orsaken till varför smärta uppstår, eller hur det kommer sig att obalanser visar sig. Behandlar sedan efter vad jag får fram för svar från nervsystemet och vad kroppen svarar att den vill ha för typ av behandling. 

Varmt välkommen till mig!

Hälsar,

Johanna Tornberg 

PLATS: Hälsostudion, Värmdö yogacenter, Odelbergs väg 9A